Shokz OpenSwim Pro met mp3-speler

0
Shokz OpenSwim Pro

Ook tijdens het zwemmen kunt u tegenwoordig luisteren naar een deuntje muziek, bijvoorbeeld met de nieuwe Shokz OpenSwim Pro.

De zwemsport is (natuurlijk) eveneens met z’n tijd meegegaan. De tijd dat sporters naar een schel klinkende radio via een PA-systeem luisterenden tijdens het trainen ligt alweer een tijd achter ons. Met de nieuwe Shokz OpenSwim Pro bone-conducting hoofdtelefoon luistert u ook tijdens het zwemmen naar een deuntje muziek. En dat zonder dat u iets van uw omgeving – denk aan een schreeuwende trainer – mist. Aardig detail is dat de hoofdtelefoon beschikt over 32 GB ingebouwd flashgeheugen. Genoeg voor 8000 tracks in MP3-formaat (enigszins afhankelijk van de bitrate, vanzelfsprekend).

IP68-rating én Bluetooth

Hoewel de Shokz OpenSwim Pro een IP68-rating heeft en zich daarmee ook onder het wateroppervlak prima thuisvoelt, kunt u er natuurlijk ook tal van andere sporten mee uitoefenen. Hardlopen, fietsen, wandelen en dat desnoods allemaal in de stromende regen. Mocht u het willen dan kunt u dankzij de aanwezigheid van Bluetooth 5.3 ook via andere draadloze bronnen naar muziek luisteren.

Een precieze releasdatum en prijs zijn op moment van schrijven nog niet bekend, hou de website van de fabrikant in de gaten zouden we zeggen.