Apple WWDC: juni maand van nieuwe Apple producten

0
Apple

Apple heeft de jaarlijkse WWDC ofwel Worldwide Developers Conference aangekondigd, dit jaar gehouden van 10 tot en met 14 juni.

Hoewel de WWDC primair bedoeld is voor ontwikkelaars (zoals de naam al doet vermoeden natuurlijk), worden er traditiegetrouw ook nieuwe producten aangekondigd. Ten eerste natuurlijk nieuwe versies van alle Apple besturingssystemen en hun highlights. Maar dat is software, terwijl er ongetwijfeld ook nieuwe hardware gelanceerd wordt. Inmiddels zijn we wat hardware voor een deel op het punt beland dat deze niet meer tijdens een speciaal event wordt aangekondigd. Maar áls er een event is van Apple, dan wordt er vrijwel altijd iets gelanceerd. En tijdens WWDC zijn dat vaak AirPods, of een HomePod. En precies dat maakt komende juni dan weer aantrekkelijk voor audioliefhebbers! Even in de gaten houden dus…