Marshall Major V hoofdtelefoon

0
Marshall Major V

Met de Marshall Major V zit u in ieder geval alvast op de eerste rij wat speeltijd betreft: meer dan 100 uur op een volle accu.

Bent u van plan langdurige luistersessies te gaan houden onderweg? Dan zit u met de Marshall Major V hoofdtelefoon goed. Ze spelen meer dan 100 uur op een volgeladen batterij. Daarbij wordt gebruik gemaakt van Bluetooth LE, waarbij de codecs AAC, LC3 en SBC ondersteund worden. Een van de redenen dat de Major V zo’n lange speelduur heeft, is ongetwijfeld te danken aan de afwezigheid van ANC. Wel zijn enkele handigheidjes ingebouwd, zoals een door de gebruiker te definiëren M-knop waaraan u diverse functies kunt toewijzen. Denk aan bijvoorbeeld schakelen tussen EQ-standen, toegang tot spraakassistenten of Spotify Tap. Al dat moois regelt u via de bijbehorende huiseigen app.

Naast de Marshall Major V is ook de Minor IV nieuw. Zoals de naam misschien al een beetje doet vermoeden hebben we het hier over een setje in-ears. Ze ondersteunen onder meer multipoint-Bluetooth. De Major V kost $149 en de Minor IV $129.