Teufel MOTIV HOME: all-in-one streamer

0
Teufel MOTIV HOME

De nieuwe Teufel MOTIV HOME all-in-one streamer is volgens de fabrikant ontworpen om in en rond het huis voor krachtig geluid te zorgen.

Teufel gaat van start met de verkoop van het all-in-one streaming systeem MOTIV HOME. Deze speaker biedt ondersteuning van Airplay 2 en Google Chromecast, maar heeft evenmin moeite met muziekdiensten Spotify Connect en Tidal Connect. Via TuneIn krijgt u toegang tot duizenden radiozenders. Dankzij de geïntegreerde batterij biedt de MOTIV HOME vijftien uur lang luisterplezier in en om het huis. En als er even geen wifi-verbinding beschikbaar is, kan de gebruiker altijd nog terugvallen op bluetooth.

Teufel MOTIV HOME, feiten in vogelvlucht

De fabrikant heeft de belangrijkste specs van de Teufel MOTIV HOME voor u op een rijtje gezet:

 • een draagbaar all-in-one streaming systeem met batterij en ondersteuning voor streaming via wifi of bluetooth
 • draadloos streamen: Apple Airplay 2, Chromecast, Spotify Connect, TIDAL Connect en internetradio via TuneIn
 • bluetooth met AAC en line-in voor externe geluidsdragers
 • krachtig geluid met twee speakers aan de voorkant en twee speakers aan de zijkant
 • frontfiring subwoofers en maar liefst twee passieve basmembranen voor een temperamentvol klankbeeld, ongeacht de opstellocatie – tegen de muur of vrij in de ruimte
 • Dynamore voor stereoverbreding en ruimtevullend geluid
 • afzonderlijk instelbare basintensiteit
 • 24-bits digital signal processor (DSP) en uiterst efficiënte Class D eindversterker
 • snel oplaadbare lithium-ionbatterij met een hoge capaciteit voor een werkduur tot 15 uur bij gemiddeld volume
 • eenvoudig draagbaar dankzij een ingebouwde handgreep en altijd direct klaar om muziek af te spelen, perfect voor de tuin, het balkon en het terras
 • verlichte bedieningselementen, drie vrij instelbare favorietenknoppen, een volumedraaiknop en led-display met statusweergave aan de voorzijde
 • gratis Teufel Home app (iOS/Android) voor de configuratie, bronselectie, muziekbediening, geluidsaanpassing en firmware-updates
 • per direct verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit voor een prijs van 549,99 Euro via de website van de fabrikant.

Streamen maar

De MOTIV HOME van Teufel is een discreet doch hoogwaardig vormgegeven streaming speaker. Maar onder dat bescheiden uiterlijk schuilt een soloartiest met een uiterst krachtig geluid. De MOTIV HOME biedt niet alleen ondersteuning voor het afspelen van streams van platforms als Tidal en Spotify, maar ook voor het afspelen van muziekbestanden via de Chromecast of Airplay 2’, zo meldt de Berlijnse fabrikant. Radioliefhebbers kunnen de gratis Teufel Home app downloaden om gebruik te maken van TuneIn, een dienst voor dienst voor internetradio. Ze kunnen hun lievelingszenders direct toewijzen aan een van de drie favorietenknoppen. Dit is ook mogelijk voor streams van Spotify en Tidal. Uw favoriete muziek is op die manier altijd met een simpele druk op de knop beschikbaar, zonder dat er een mobiele telefoon aan te pas komt.

Stopcontactloos overal spelend

De MOTIV HOME is voorzien van een batterij met een hoge capaciteit en houdt het bij gemiddeld volume tot 15 uur vol. Een in de behuizing geïntegreerde handgreep zorgt ervoor dat de speaker makkelijk en veilig naar een andere kamer, het balkon of het terras kan worden meegenomen. Drukknoppen en een volumedraaiknop maken het mogelijk om direct vanaf de MOTIV HOME audiobronnen te selecteren, de muziek te bedienen en het geluid te regelen.

Dynamore

Vier breedband drivers binnen de MOTIV HOME zorgen voor een dynamisch, stuwend geluid. Een 5 inch subwoofer aan de voorzijde en twee passieve basmembranen aan de achterzijde bieden optimale ondersteuning voor lage frequenties. Teufel: ‘Dankzij deze combinatie kan de MOTIV HOME krachtig en precies geluid voortbrengen. Ook de door Teufel ontwikkelde Dynamore-technologie v oor stereoverbreding is van de partij. Deze kan worden ingeschakeld kan met een druk op de knop of via de gratis Teufel Home app en produceert een vol en ruimtevullend geluid’.

App

De nieuwe Teufel Home-app maakt het mogelijk om de MOTIV HOME in een handomdraai te configureren en bedienen. Het functieaanbod omvat een standby timer, instellingen voor het aanpassen van het geluid (hoge en lage tonen, Dynamore) en een functie voor het programmeren van de favorietenknoppen en nog veel meer. De Teufel Home app kan gratis worden gedownload. Er zijn versies voor Android en iOS beschikbaar.

De MOTIV HOME is per direct verkrijgbaar in de kleur wit of zwart voor een prijs van 549,99 euro via de website van de fabrikant.