English Electric EE1

2
English Electric EE1

De English Electric EE1 is een praktisch klein vormgegeven netwerk-ruisonderdrukker, geheel passief opgezet bovendien.

De passieve opzet van de English Electric EE1 netwerk-ruisonderdrukker maakt het gebruik ervan wel heel simpel. Kwestie van de ‘dongle’ tussen bijvoorbeeld uw switch en streamer schakelen en klaar. Een voedingsadapter is niet nodig, dus geen extra kabels die over de tafel lopen (of weggewerkt moeten worden). De EE1 gebruikt intern zowel galvanische als common mode ruisonderdrukkingstechnieken. Aan de uitgangskant moet dat een schoon en ruisarm signaal opleveren.

Op meerdere manieren inzetbaar

De English Electric EE1 kan volgens de fabrikant op meerdere manieren ingezet worden. Zoals al genoemd als ‘voorzetje’ voor een streamer, maar ook tussen een router en switch is een optie. Extra ruisonderdrukking kan dan – nog altijd volgens de fabrikant – behaald worden door meerdere van de EE1’s te gebruiken. Denk dan aan eentje tussen router en switch én eentje tussen switch en (bijvoorbeeld weer die) streamer. Op die manier werken doet de kosten dan wel oplopen natuurlijk.

De EE1 kost £250, tijdens een kortlopende actie-aanbieding krijgt u er een driekwart meter C-Streaming-kabel bij ter waarde van £61,88. 

2 REACTIES