Roon Nucleus One

0
Roon Nucleus One

De Roon Nucleus One is het nieuwste lid van generatie Nucleus muziekservers. Qua prijs trouwens bereikbaar voor ‘iedereen’.

Het idee van de Roon Nucleus One is een muziekserver met een prettig prijskaartje. Dat is alvast prima gelukt. Het apparaat wordt zonder interne opslag geleverd, maar dat mag de pret tegenwoordig niet drukken. Er is plek voor een interne 2,5 inch SATA-drive, maximale opslagcapaciteit van 8 TB. Of u gebruikt een USB-stick of externe SSD of traditionele harddisk. Opslag kost niet bijster veel meer anno nu, dus daarover maar niet al te veel zorgen maken. Een stille interne fan zorgt voor de benodigde koeling van de Nucleus One.

Het uiterlijk van de Roon Nucleus One heeft dezelfde stijl als de Nucleus Titan, ‘t vlaggenschip van de fabikant. Blijft zoals altijd weer over de prijs. En die is zoals beloofd laag: voor $499,99 neemt u er eentje mee naar huis!