Videobespreking Cantatis Overture 192 geluidskaart

0
Cantatis Overture 192 geluidskaart

VIDEO – Hoewel pc-geluidskaarten aan het verdwijnen zijn vanwege interessante usb-oplossingen, is de geluidskaart zeker nog niet dood. En in bepaalde gevallen kan het een interessante oplossing bieden. Bijvoorbeeld in een htpc als u al een goede dac hebt met coaxiale ingang. Wij bekijken vandaag de Cantatis Overture 192. Een hoge segment geluidskaart uit de UK.

Cantatis Overture 192 geluidskaartCantatis is een Brits merk dat zich uitsluitend richt op geluidskaarten. De Cantatis Overture 192 is naar ons weten hun enige product op het moment. Dat hoeft natuurlijk niets te betekenen. Wij gaan de kaart eens goed bekijken en beluisteren. Het uitpakken hebben we alvast op video. Net als een korte bespreking van de hardware.

Bekijk hier de video van de Overture 192

Specificaties

Specification Outputs
Analogue Headphone
Dynamic range (A-weighted) 132 dB 124 dB
Signal to Noise (A-weighted) 132 dB 125 dB
THD+N @ VOUT = 0 dB < 0.0004% < 0.0005%
Jitter < 75 pS < 75 pS
Frequency response – 2Hz to 22kHz +/- 0.2 dB +/- 0.4 dB