Video tweede testsysteem Alpha Audio

9
Alpha Audio testsysteem 2

VIDEO – We gebruiken bij Alpha Audio uiteraard meerdere sets om op te testen. Allereerst beschikken onze teamleden over een eigen systeem. Op het ‘hoofdkantoor’ – als je daarover kan spreken – hebben we twee ruimtes. We laten nu de nieuwere, tweede luisterruimte zien. 

Bekijk hieronder de video:

Specificaties systeem:

Luidsprekers: Bowers & Wilkins PM1
Versterker: Dion Audio ST50
Bronnen: Custom htpc en Teac Vrds-10
D/a-converter: Tentlabs b-Dac
Energievoorziening: Kemp Powerstrip 8 plus
Beeld: Sharp LE705E (32″)

9 REACTIES

    • Jeetje… dat is een moeilijke vraag. Ik heb altijd een Vrds-10 aan de spdif gehad en dat klinkt echt heel erg goed. USB klinkt echter ook bijzonder goed. Het is eerder anders dan beter of slechter. USB is voor mijn gevoel detailrijker en iets ‘frisser’ dan spdif. Via coax klinkt het iets vloeiender en gemoedelijker. Maar dat zal ook met de speler te maken hebben die je aan spdif koppelt.