Black Friday, sla uw slag

0
Black Friday

Tja, het is tegenwoordig ook in Europa een nagenoeg onvermijdelijke dag: Black Friday. Komende vrijdag is het weer zover.

Of u ervan houdt of niet: Black Friday is inmiddels zo ongeveer een wereldwijd fenomeen. Zeker in de westerse wereld. Deze vrijdag is het er weer tijd voor. Mocht u op het punt staan om hifi aan te schaffen, dan treft u mogelijk interessante aanbiedingen. Wel opletten de de ‘aanbiedingsprijs’ niet hoger blijkt te zijn dan de reguliere prijs natuurlijk. Verder geldt dat Black Friday ook dé dag voor winkels is om van overtollige voorraden af te komen. An sich is er vanzelfsprekend helemaal niks mis als u een top-hoofdtelefoon van vorig jaar voor de helft of minder van de toenmalige waarde weet te scoren. Immers: als het toen een topmodel was, is het nu nog steeds prima. Maar vermijd echt oudere spullen. En loop misschien ook maar met een boogje om ‘open doos’-apparaten heen. Tenzij u echt een krap budget hebt of bereid bent een risico te nemen. Let tot slot zeker op garantie- en retourvoorwaarden.

Cyber Monday

Aansluitend op Black Friday is er sinds een jaar of wat ook de aansluitende Cyber Monday. Een initiatief van webwinkels, met dezelfde insteek: kortingsdag. Op maandag de 27ste kunt u dus in de herkansing wat koopjes betreft