MediaMarkt opent nieuwe winkels in BCC-panden

0
MediaMarkt

Opvallend nieuws: MediaMarkt opent op 22 november zeven nieuwe winkels in de voormalige panden van het failliete BCC.

In de plaatsen Barendrecht, Beek, Beverwijk, Delft, Nijmegen, Zoeterwoude en Amsterdam Gelderlandplein hoeven ze zich na het BCC-faillissement geen zorgen te maken over een gat in de winkelstraat. Op deze plekken open MediaMarkt op 22 november namelijk nieuwe winkels. Meteen volgens een voor Nederland nieuw concept in de vorm van het store format XPress. Dit is een compacte formule gericht op stadscentra en winkelcentra.

Kansen voor voormalig BCC-personeel

Voor voormalig BCC-personeel bieden de nieuwe MediaMarkt-filialen ook kansen. Er wordt namelijk nog volop personeel geworven. En BCC-personeel is daar volgens de elektro-grootgrutter meer dan welkom vanwege hun kennis en expertise. Aardig detail is, dat de opening van de nieuwe MediaMarkt-filialen samenvalt met de Black Friday-week. Er zullen dus ongetwijfeld aardige acties op touw gezet worden.