Teufel opent eerste flagshipstore in Zwitserland

0
Teufel

Het Berlijnse Teufel opent z’n eerste flagshipstore in het land van fijnmechanica, kazen en alpen: Zwitserland.

Teufel stoomt stevig door. Het in alweer 1979 in Berlijn opgerichte bedrijf begon ooit als leverancier van speakerbouwpakketten. Vanaf dag één was het al bestellen en verzenden direct bij hen, dat concept is alvast nooit veranderd. Inmiddels heeft Teufel acht flagshipstores in Duitsland, sinds 15 december is er daar eentje in het Zwitserse Dübendorf, vlakbij Zürich. De locatie is bijzonder, zo in de showroom van meubelzaak Pfister aldaar.

Speciaal voor tv-geluid

U kunt in de nieuwe flagshipstore terecht voor het bekijken, beluisteren en ervaren van alles wat de fabrikant verkoopt. Inclusief hoofdtelefoons, soundbars en home cinema-sets. Interessant is de aparte ‘sound lounge’ waarin u geluidsoplossingen gerelateerd aan televisie kunt ervaren. U vindt de nieuwe Teufel flagshipstore aan de Hochbordstraße 4 in het Zwitserse Dübendorf.